Kakelspecialisten

allt inom kakel och badrum, handla i butik och online.

Vardagar 10.00-19.00, Lördag 10.00-16.00

Pool

bygga eller renovera en pool

Ska du bygga eller renovera en pool?

Är du sugen på en pool till din uteplats? Att ha en egen pool är verkligen något för livsnjutare som vill vara utomhus så mycket som möjligt under sommarsäsongen. Att bygga en pool är självklart ett större projekt och som startar med vilket material du behöver och en teknisk rådgivning för att du ska kunna bygga just den pool du vill ha.

Kakelspecialisten hjälper dig gärna om du tänkt bygga eller renovera en betongpool eller en målad pool. Vi har stort sortiment poolmosaik och granitkeramik som fungerar i pool och runt om poolen och poolområdet. Vi kan också ge teknisk rådgivning kring den här typen av pool och vad just du behöver tänka på när du ska bygga.

En betongpool har lång livslängd och är ett hållbart alternativ. När du byggt poolen behöver inte tänka på renovering eller ommålning utan bara njuta av poollivet. Du har möjlighet att skapa en pool med helt egen design, kulör och format.

Bild ovan från mosaiktillverkaren Ezarri

poolklinker

Poolklinker

Wellness collection är en serie klinker i det mindre formatet som du kan använda i och runt poolen. Plattorna har olika utseenden allt från marmor till sten och alla har vattenkulörer som blått, grönt och vitt som gör att vattnet speglar sig fint. Den här serien är beställningsvara, kontakta oss för mer information och priser.

KONTAKTA OSS

Mia Wassberg - hjälper dig med pooldesign och att välja granitkeramik och mosaik till din pool
08-686 93 15
mia@kakelspecialisten.se 

Stefan Wodsten och Mattias Pallard - Teknisk rådgivning kring pool (betong)
08-686 93 77
teknik@kakelspecialisten.se

bricmate pool

Bricmate granitkeramik till poolen

Bricmate har granitkeramik till både poolen och poolområdet. Sortimentet består av plattor med inspiration från svensk natursten och kalksten och kommer i naturkulörer. I sortimentet finns också kantbitar till poolkanten och hörnen.

  • Bricmate Norrvange light greyBricmate Norrvange light grey
  • Wellness collectionWellness collection
  • Wellness collectionWellness collection

Hej!
Behöver du teknisk rådgivning inför ditt poolprojekt, kontakta oss gärna. Vi har stor erfarenhet av både privata och offentliga pooler och vet vad du bör tänka på. Vi kan hjälpa dig om du tänker dig en betongpool eller målad pool som du vill renovera.

Hälsningar
Mattias Pallard
Tekniksupporten

Välkommen att kontakta oss