Kakelspecialisten

allt inom kakel och badrum, handla i butik och online.

Vardagar 10.00-19.00, Lördag 10.00-16.00

Boka inredningshjälp

Boka tid

Få hjälp med badrumsdesign

Är det dags att renovera badrummet eller köket? Du kan då boka egen tid med en av våra inredningsrådgivare i butiken, vid ett digitalt möte eller vid ett hembesök. Vid ett sådant tidsbokat möte kan du i lugn och ro beskriva just ert kakel- och badrumsprojekt. Det spelar ingen roll vilket rum du vill inreda, det kanske handlar  om både kök, badrum, tvättstuga, hall m.m. Vi hjälper dig med inredningsvalen när det gäller kakel, klinker, mosaik, marmor, och all typ av badrumsinredning.

Du får 1,5 timmes kostnadsfri hjälp med badrumsplanering och design. Vi hjälper dig hitta rätt produkter för ditt rum, vi planerar, bollar idéer och ritar badrum i 3D, Vi uppskattar om du är förberedd till mötet, till exempel att du tar med dig måttsatta ritningar på rummen du vill inreda. En fördel är också om du har inspirationsbilder från t ex Pinterest. så att vi får en känsla av vad du gillar för stil.

Läs gärna nedan vad som gäller för varje typ av bokning. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor.

boka inredningshjälp

Butiken är alltid bemannad under öppettiderna med specialister som kan hjälpa dig med inredning även om du inte vill boka tid eller inte hittar passande tid.

Boka tid i kalendern högst upp på sidan, vi använder oss av BokaMeras tjänst. Ange under Plats för möte om du vill ha mötet i vår butik i Årsta eller digitalt. Vill du boka hembesök, se nedan hur du går tillväga.

inredningshjälp

Inredningshjälp i butiken

 • Bokningen avser 1,5 timmars planeringshjälp.
 • Rådgivningen sker i butiken i Årsta 
 • Konsultationen är kostnadsfri.
 • Förbered dig med att ta med ritningar och mått på det utrymme du vill inreda. Bra också om du har inspirationsbilder eller Pinterest tavla.
 • Bokar du ett digitalt möte får du gärna maila oss din ritning och ev. inspirationsbilder innan mötet.
 • Du kan få ditt badrum uppritat i 3D. Kostnad 500:-, dras av vid eventuell order på minst 5000:-. Ritningen görs inte alltid under själva mötet beroende på tid, utan den mailas i så fall hem till dig efteråt tillsammans med en offert.

Boka tid i kalendern högst upp på sidan, vi använder oss av BokaMeras tjänst. Ange under Plats för möte om du vill ha mötet i vår butik i Årsta.

Adress: Sockenvägen 289 Årsta/Stockholm

hembesök

Hembesök

Kakelspecialisten erbjuder dig hembesök där en av våra inredningsrådgivare på plats kan se ert tilltänkta kakel- och badrumsprojekt som t ex ditt badrum som ska renoveras. Denna service innehåller att vi hjälper dig med att måtta, komma med goda råd till planlösning och ge förslag kring lämpliga inredningsval som kakel, klinker, badrumsinredningar m.m.

Utifrån rummets förutsättningar, mått, estetiska önskemål, produktval kan sedan vår inredningsrådgivare ta fram en 3D ritning. Idéritningen kan fungera som underlag och planlösning för er för den kommande renoveringen och ni får även en offert på aktuell kostnad.

Det här ingår i hembesöket

 • Hembesök och möte pågår upp till 1 timme.
 • Rådgivningen avser endast val av material t ex kakel, klinker, mosaik, badrumsinredningar m.m. Gäller inte t.ex. byggnadstekniska frågeställningar, de får aktuell hantverkare hantera.  
 • Denna service är endast tillgänglig i Stockholmsområdet.
 • Kostnad för hembesök med tillhörande rådgivning och 3D ritning är 1.500 kr , som dras av vid eventuell order om minst 10.000 kr.

Maila oss om du är intresserad av ett hembesök. En inredningsrådgivare kontaktar dig för bestämma en tid för besöket.  

digital inredningshjälp

Digitalt möte

Har du inte möjlighet att besöka vår butik så kan du boka ett digitalt möte där du får inredningshjälp.

 • Bokningen avser 1,5 timmars planeringshjälp.
 • Rådgivningen sker i på ett digitalt möte via Teams.
 • Konsultationen är kostnadsfri.
 • Förbered dig med att fram ritningar och mått på det utrymme du vill inreda. Bra också om du har inspirationsbilder t ex från Pinterest.
 • Bokar du ett digitalt möte får du gärna maila oss din ritning och ev. inspirationsbilder innan mötet.
 • Du kan få ditt badrum uppritat i 3D. Kostnad 500:-, dras av vid eventuell order på minst 5000:-. Ritningen görs inte alltid under själva mötet beroende på tid, utan den mailas i så fall hem till dig efteråt tillsammans med en offert.

Boka tid i kalendern högst upp på sidan, vi använder oss av BokaMeras tjänst. Ange under Plats för möte om du vill ha mötet digitalt.