Kakelspecialisten

allt inom kakel och badrum, handla i butik och online.

Vardagar 10.00-19.00, Lördag 10.00-16.00

Om oss

OM KAKELSPECIALISTEN
Kakelspecialisten är marknadens ledande företag inom kakel och badrumsinredningar. Vi säljer och marknadsför allt inom kakel, klinker, badrum, fäst & fogprodukter och andra kringprodukter. Hos oss hittar du marknadens i särklass bredaste sortiment. Som kund till Kakelspecialisten ska du alltid erbjudas det senaste och det bästa av vad världens mest ansedda kakeltillverkare samt marknadens ledande varumärken av badrumsinredningar har att erbjuda. Vi handplockar det utvalda och mixar med det populära, precis som en specialistbutik ska vara. Kakelspecialisten har egenimport av sina produkter och vi köper endast produkter från Europa som t ex. Italien, Spanien, Portugal, Frankrike, Holland, Tyskland.

Vi hjälper privatkonsumenter, proffskunder & hantverkare och arkitekter & inredare med att välja kakel till hemmaprojekt eller till företagsverksamhet. Kakelspecialistens huvudkontor, butik och lager finns i Årsta i Stockholm.  Vi har även e-handel för B2C.

BUTIK, PROJEKTUTSTÄLLNING OCH PROFFSCENTER
Vår butik är 2800 kvm stor och vi kallar den Skandinaviens största kakel- och badvaruhus. I butiken satsar vi på inspiration och har över 130 uppbyggda badrumsmiljöer tillsammans med avdelningar för golvklinker, mosaik, kökskakel, marmor och inredningsaccessoarer.

I samma fastighet finns ett  600 m² stort Proffscenter för våra hantverkskunder. Ett stort Proffscenter behövs för Kakelspecialisten har mer än 2.000 entreprenörsföretag som fasta kunder. Här finner den professionelle hantverkaren marknadens absolut bredaste sortiment av verktyg, maskiner och andra nödvändiga tillbehör för sina plattsättningsarbeten.

På Bjurholmsplan i Stockholm finns företets projektavdelning och showroom för arkitekter, inredare och föreskrivare till projekt. Här finns prover på marknadens största projektsortiment av kakel, granitkeramik och mosaik som du kan se och känna på och få med prover tillbaka till kontoret.

Vill du veta mer om vår projektverksamhet besök vår projekthemsida kakelspecialistenprojekt.se

KAKELSPECIALISTER
Vi som jobbar på Kakelspecialisten är vårt företagsnamn- Vii är specialister på kakel. Vi utbildar oss löpande på de produkter och system vi säljer. Många av våra medarbetare har mycket lång erfarenhet från kakelbranschen, inredning och bygg. Vår specialistkunskap kan du bland annat ta del av i vår inredningsrådgivning i butiken, vår kundservice och tekniksupport. Vi hjälper även till med den tekniska supporten när det gäller projekt som offentliga simhallar, fasader och offentliga golv.

På Kakelspecialisten hittar du marknadens bredaste sortiment, det mesta på lager samt goda kunskaper tillsammans med en vänlig och tillmötesgående inställning. Det ska vara enkelt och roligt att handla på Kakelspecialisten. Vi hoppas du snart får uppleva det hos oss!

Idag består Kakelspecialisten av 48 medarbetare och vi omsätter närmare 230 Mkr.

Se mer från vår butik

Skandinaviens största kakel- och badvaruhus, 2800 kvm