Kakelspecialisten

allt inom kakel och badrum, handla i butik och online.

Vardagar 10.00-19.00, Lördag 10.00-16.00

Utomhusklinker

2 cm granitkeramik för utomhus

Inred utomhus

Kakelspecialisten erbjuder ett stort sortiment utomhusklinker tillverkade av granitkeramik och med en tjocklek på 2 cm.  Plattorna har en hög materialtäthet och låg fuktabsorption vilket gör granitkeramiken är oerhört tålig och motståndskraftiga mot smuts och repor, vilket ger mycket lång livstid. Utomhusklinkern är frosttålig och har en yta som gör att du kan gå på den med skor och barfota utan att halka. Plattorna passar dig som vill lägga en uteplats, trädgårdsgång, uterum, utedusch eller bygga ett växthus. Plattorna har en tjocklek på 2 cm som gör att den passar att lägga i sand eller sättas på fötter.

Tanken med Kakelspecialistens utomhusklinker är att få in den moderna och designade inredningsstilen som vi idag ser i hemmen, nu även i trädgården, på altanen eller på balkongen. Heminredningen flyttar helt enkelt ut!

Vi förordar gärna att du använder plattor ur samma serie inne som ute, vilket gör att du får en enhetlig känsla . Många av de 2 cm utomhusklinker vi har finns även i 1 cm inomhusklinker

Det viktigaste är såklart själva utomhusklinkern som finns i en mängd olika kulörer, mönster och stilar, och som dessutom har alla de fördelar just en klinker /granitkeramik har. Utomhusklinker i 2 cm är lätta att underhålla och städa. Stenens hårda yta står emot repor och slitningar. Den bleks inte heller av solen och behöver inte impregneras på något sätt.

Välkommen in i Kakelspecialistens butik i Årsta för att titta och känna på plattorna i vår stora utomhusavdelning som just här är inomhus. Vi har två utomhusklinker i 2 cm på lager Ceppo och Lagos, övriga är beställningsvara till exempel Bricmates sortiment utomhusklinker. Köp i butik eller i webbshoppen. 

Läggning av utomhusklinker
Hos oss kan du hitta olika lösningar för att lägga utomhusklinker - att lägga i sand, att sätta på fötter eller sätta i fix. Fötter - vi säljer och lagerför ett system med fötter som gör att du enkelt att montera och även flytta plattorna. I systemet finns även en kantlist och olika höjder på fötterna. 

Du kan även lägga 2 cm utomhusklinker på befintligt tröbjälklag. Använd ett låga fötter som du skruvar fast i träbjälklaget och sen lägger plattorna på.

norrvange utomhusklinker
 • Block 2 cmBlock 2 cm
 • La RocheLa Roche
 • La Roche ecru 2 cmLa Roche ecru 2 cm
 • Cardoso 2 cmCardoso 2 cm
 • Ceppo vit 2 cmCeppo vit 2 cm
 • Lime-rock 2 cmLime-rock 2 cm
 • Ceppo grå 2 cmCeppo grå 2 cm
 • Azuma up 2 cmAzuma up 2 cm
 • Bricmate Norrvange beigeBricmate Norrvange beige
 • Cardoso grigio chiaroCardoso grigio chiaro
 • Cardoso grigo scuroCardoso grigo scuro

Hej!
Kontakta gärna oss i butiken om du har frågor kring utomhusklinker eller läggning av den här typen av plattor. 

Hälsningar
Tommy

Välkommen att kontakta oss