Kakelspecialisten

allt inom kakel och badrum, handla i butik och online.

Vardagar 10.00-19.00, Lördag 10.00-16.00

Boka hembesök

Hjälp med badrumsdesign hemma hos dig!

Kakelspecialisten erbjuder dig hembesök där en av våra inredningsrådgivare på plats kan se ert tilltänkta kakel- och badrumsprojekt som t ex ditt badrum som ska renoveras. Denna service innehåller att vi hjälper dig med att måtta, komma med goda råd till planlösning och ge förslag kring lämpliga inredningsval som kakel, klinker, badrumsinredningar m.m.

Utifrån rummets förutsättningar, mått, estetiska önskemål, produktval kan sedan vår inredningsrådgivare ta fram en 3D ritning. Idéritningen kan fungera som underlag och planlösning för er för den kommande renoveringen och ni får även en offert på aktuell kostnad.

Maila oss om du är intresserad av ett hembesök. En inredningsrådgivare kontaktar dig för bestämma en tid för besöket.  

MAILA FÖR HEMBESÖK

Det här ingår i hembesöket

  • Hembesök och möte pågår upp till 1 timme.
  • Rådgivningen avser endast val av material t ex kakel, klinker, mosaik, badrumsinredningar m.m. Gäller inte t.ex. byggnadstekniska frågeställningar, de får aktuell hantverkare hantera.  
  • Denna service är endast tillgänglig i Stockholmsområdet.
  • Kostnad för hembesök med tillhörande rådgivning och 3D ritning är 1.500 kr , som dras av vid eventuell order om minst 10.000 kr.

Vi uppskattar om du är förberedd inför hembesöket, t.ex. att du noterat era önskemål och gärna har en skiss av utrymmet. Inspirationsbilder kring önskad stil från t.ex. magasin, Instagram Pinterest m.m. är bara en fördel och underlättar många gånger den kreativa processen.