Kakelspecialisten

allt inom kakel och badrum, handla i butik och online.

Vardagar 10.00-19.00, Lördag 10.00-16.00

Boka hembesök

Kakelspecialisten erbjuder dig hembesök där en av våra inredningsrådgivare på plats kan se just ert tilltänkta kakel- och badrumsprojekt. Denna service innehåller att vi i det aktuella utrymmet hjälper dig med att måtta, komma med goda råd och förslag kring lämpliga val av kakel, klinker, badrumsinredningar m.m. Utifrån utrymmenas förutsättningar, mått, estetiska önskemål, produktval kan sedan vår inredningsrådgivare ta fram en 3D ritning. Idéritningen kan fungera som underlag för er att själv eller tillsammans med vår säljare studera, ev. korrigera och t.ex. upprätta en offert kring.

Fyll i dina uppgifter i formuläret. En inredningsrådgivare kontaktar dig för bestämma en tid för besöket.   

  • Hembesök och möte pågår upp till 1 timme.
  • Rådgivningen avser endast val av kakel, klinker, mosaik, badrumsinredningar m.m. Gäller inte t.ex. byggnadstekniska frågeställningar, de får aktuell hantverkare hantera.  
  • Denna service är endast tillgänglig i Stockholmsområdet.
  • Kostnad för hembesök med tillhörande rådgivning och 3D ritning är 1.500 kr , som dras av vid eventuell order om minst 10.000 kr.

Vi uppskattar om du är förberedd inför hembesöket, t.ex. att du noterat era önskemål i punktform och/eller i en skiss av utrymmet. Inspirationsbilder kring önskad stil från t.ex. magasin, sociala medier, Pinterest m.m. är bara en fördel och underlättar många gånger den kreativa processen.

Jag är intresserad av ett hembesök

  • Skicka