Kakelspecialisten

allt inom kakel och badrum, handla i butik och online.

Vardagar 10.00-19.00, Lördag 10.00-16.00

Svenska kusten

2020-06-10

Svenska kusten är Kakelspecialistens koncept där vi samlat kakel, klinker, badrumsinredning och accessoarer som har en känsla av svenskt kustliv.

Svenska kusten skapar bilder av hav, naturfärger, kalksten, strandliv och kustliv. Kakelspecialisten har samlat produkter i sitt sortiment och kallar konceptet Svenska kusten. Här hittar du 

Haven badrumsmöbler - svensktillverkade i Halland. Designen är minimalistisk och har ett miljötänk. Vackra trämöbler med stenskivor. 

Kakel Snö, Kalk, Mossa och Hav. Väggkakel i storlek 7x14 och i fyra naturkulörer. Det mindre formatet passar att sätta i halvförband och har en lantlig stil vilket passar in i konceptet.

Klinker Öland. Klinker med naturtroget utseende av kalksten. Finns i rött och grått. Plattan är mycket lik en riktig kalksten med fossilter och vener. Klinkern behöver inte behandlas och är mycket lättskött.

Klinker Patchwork Classic 20x20 cm. En klinker med ett traditionellt mönster som man kan se i gammeldags bolster på landet. Plattan passar på både vägg och golv.

Haven Toolbox. Lådinsatser till Haven badrumsmöbler kommer i tre kulörer och kan förutom att användas i lådorna vara en smart förvaring för skönhetsprodukter, i köket eller på skrivbordet.  Lådorna är tillverkade av stärkelse av majs och sötpotatis med en armering av bambufiber. Nedbrytningsbart, hållbart och komposterbart.

Skandinavisk HAV. Flytande tvål, doftljus, doftpinnar, duschcreme och handlotion med doft av hav.

Köp produkterna i konceptet i vår webshop eller i butiken. I webshoppen har vi en del av Havens sortiment men inte allt i dagsläget.