Boka tid för inredningshjälp

Hej! 

Vi är tvyärr fullbokade just nu , första bokningstid är 14 april.

Boka tid med en av våra inredningsrådgivare!

Du kan boka egen tid med en av våra inredningsrådgivare i butiken. Vid ett sådant tidsbokat möte kan du i lugn och ro beskriva just ert kakel- och badrumprojekt. Det spelar ingen roll vilket rum du vill inreda, det kanske handlar  om både kök, badrum, hall m.m. Vi hjälper dig med inredningsvalen när det gäller kakel, klinker, mosaik, marmor, köksblandare och all typ av badrumsinredning.

Du får 1,5 timmes kostnadsfri konsultation. Vi tar ut en avgift för en 3D ritning på ditt badrum, den summan dras sen av vid lagd order.  Vi uppskattar om du kommer förberedd till mötet, till exempel att du tar med dig måttsatta ritningar på rummen du vill inreda. En fördel är också om du har inspirationsbilder från t ex Pinterest. så att vi får en känsla av vad du gillar för stil.

Följande gäller för rådgivningsmötet:

  • Bokningen avser 1,5 timmars konsultation.
  • Du kan endast boka tid på vardagar, gäller butiken i Årsta.
  • Konsultationen är kostnadsfri.
  • Förbered dig med att ta med ritningar och mått på det utrymme du vill inreda.
  • Du kan få ditt badrum uppritat i 3D. Kostnad 500:-, dras av vid eventuell order på minst 5000:-. Ritningen görs inte alltid under själva mötet beroende på tid, utan den mailas i så fall hem till dig efteråt tillsammans med en offert.


Så här bokar du enkelt inredningsrådgivning på Kakelspecialisten!

I formuläret till höger kan du boka vilken dag och tid du är intresserad av. Tiden blir inte automatiskt inbokad, utan vi tar kontakt med dig för bekräftelse av dag och tid. Vi reserverar oss för fullbokning och erbjuder då en alternativ tid. Vi återkommer inom 24 timmar på vardagar. Vill du boka tiden 8.00-9.30 så behöver vi din bokning minst 48 timmar innan för att säkerställa att personal finns på plats.

OBS! BUTIKEN ÄR ALLTID BEMANNAD UNDER ÖPPETTIDERNA MED SPECIALISTER SOM KAN HJÄLPA DIG ÄVEN OM DU INTE VILL BOKA TID.

 

 

Close