KUNDSERVICE

Vi hjälper dig!

Om oss / Om Kakelspecialisten

OM KAKELSPECIALISTEN

OM OSS
Välkommen till Skandinaviens största kakel- och badvaruhus, nu även på nätet. I november 1992 startade Kakelspecialisten sin verksamhet med försäljning av kakel och tillhörande produkter. Butik och lager låg då i Globenområdet i Stockholm och där bedrev vi verksamheten under 19 år. För att ge plats åt Tele 2 Arena flyttade vi september 2011 vår butik och lager till Sockenvägen 289 i Årsta. Här finns idag vår 2800 kvm stora butik med allt inom kakel och badrumsinredning.

Vi importerar kakel, klinker och mosaik från främst Italien och Spanien och vi har det mesta på lager för omgående leverans. När det gäller badrumsinredning säljer vi produkter från c.a 50 badrumstillverkare, det är beställningsvara och säljs endast i dag i butiken.

Vi som jobbar på Kakelspecialisten är vårt företagsnamn. Vi är specialister på kakel. Vi utbildar oss löpande på de produkter och system vi säljer. Alla säljare har dessutom genomgått Byggkeramikakademin som är en specialinriktad utbildning avseende försäljning av kakel och dess kringliggande produkter.

Marknadens bredaste sortiment av kakel, klinker, mosaik, badrumsinredningar och tillbehör, samt goda kunskaper tillsammans med en vänlig och tillmötesgående inställning är vad vi ständigt vill erbjuda våra kunder. Det ska vara enkelt och roligt att handla på Kakelspecialisten. Vi hoppas du snart får uppleva det hos oss!
Idag består Kakelspecialisten av 46 medarbetare och vi omsätter närmare 240 Mkr.

Bolagsinformation
Kakelspecialisten i Stockholm AB
Org-nr: 556652-0705
Adress: Box 90285 120 24 Stockholm
Besöksadress: Sockenvägen 289 Årsta Stockholm

Besök gärna vår hemsida www.kakelspecialisten.se och läs mer