Personuppgifter

På Kakelspecialisten värnar vi om våra kontaktpersoners personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. I det ingår också ansvaret att ta väl hand om de personuppgifter vi hanterar och använder för att kunna:

  • Identifiera dig som är kund och/eller avtalspart
  • Kontakta dig rörande leverans och order
  • Informera om produktnyheter, tjänster och annan service som vi tror att du som kund eller leverantör kan vara intresserad av.

I vår personuppgiftspolicy förklarar vi hur vi samlar in och använder din personliga information. Den beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande. Läs personuppgiftspolicyn i sin helhet som pdf nedan.

Kontaktuppgifter till oss 

Kakelspecialisten i Stockholm AB org.nr 556652-0705, med adress Box 90285 120 24 Stockholm, är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter. 

Behöver du få kontakt med oss runt dataskydd når du oss på dataskydd@kakelspecialisten.se 

E-post adress till vår dataskyddsansvarige är DPO.SE@saint-gobain.com 

Vill du veta mer om hur vår koncern, Saint-Gobain, hanterar personuppgifter kan du läsa mer på länk: https://www.nordic.saint-gobain.com/se/privacy-policy 

Du har enligt dataskyddslagstiftningen rätt att inge klagomål på en behandling av dina personuppgifter till Datainspektionen (www.datainspektionen.se).


För att avregistrera dig från postala utskick ber vi dig fylla formuläret nedan. Utskick via e-post och sms har avregistreringslänkar där du direkt kan avregistrera dig.

 

Avregistrering från postal marknadsföring från Kakelspecialisten i Stockholm AB

* Obligatoriska fält