Ledig tjänst som inredningsrådgivare

Ledig tjänst som inredningsrådgivare

Vi söker en säljdriven inredningsrådgivare som vill vara del av Kakelspecialistens nya inredningsteam i butiken.

Arbetet innebär att i bokade möten hjälpa och vägleda våra kunder att skapa sitt drömbadrum eller välja kakel och klinker till andra delar av hemmet. 

Du ansvarar för att varje kund känner sig välkommen och får den bästa tänkbara servicen och kundupplevelsen. Du ska på ett professionellt sätt vägleda kunden från inspiration till order och skräddarsy varje projekt utifrån vad kunden söker. Utöver bokade möten kommer du att arbeta i butiken med besökande kunder då det behövs.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för försäljning, van att arbeta mot säljmål och att ge kunder maximal service. Du är bra på att skapa relationer och sätter kundens behov i centrum på ett engagerande sätt. Du strävar alltid efter att få en nöjd kund. Du agerar utåtriktat och bekvämt i sociala sammanhang. Du är flexibel i ditt arbete, villig att ständigt utvecklas och uppdatera dig på sortimentet och nya sätt att sälja och möta dina kunder. Du är noggrann och duktig på självständigt planera och organisera ditt arbete.

Varför arbeta hos oss?
Vi erbjuder dig ett arbete i Skandinaviens största kakel- & badvaruhus. 2800 kvm inspirerande butik med fokus på badrum och kakel, alltid först med det senaste och från ledande tillverkare. Vi erbjuder ett utvecklande arbete där du självständigt kan driva dina projekt samtidigt som du ingår i ett team för stöd och samarbete om så behövs. Vi är ett stabilt och tryggt företag där vi tar hand om våra anställda. Vi vill att alla mår bra, trivs och tycker det är kul på jobbet. En del av våra förmåner är vårt eget gym, rikskort, sjukvårdsförsäkring och personalrabatter. Vi internutbildar alla våra säljare och rådgivare.

Anställningsform: Heltid, tillsvidare anställning
Tillträde: Så snart som möjligt
Lön: Fast månadslön efter överenskommelse.
Arbetstid: schemalagd arbetstid måndag-lördag. Butikens öppettider är vardagar 10-19 och lördagar 10-16. 

Alla ansökningar görs via länken nedan. Här kan du också läsa mer om tjänsten. Urval och intervjuer sker löpande.

SÖK HÄR

Close