Kakel- & badbloggen

måndag, oktober 27, 2014
Kakelinspiration

Just nu är marmor otroligt populärt. Speciellt vit Carrara marmor som passar så fint i både badrum och kök. Har även sett på nätet att man lägger in marmor i hallen på golvet. Kakelspecialisten lagerför Carrarmarmor i två storlekar 10x10 cm och 30,5x30,5 cm. Vi har även grön marmor i storlek 10x10 cm.


På kakelmässan i Italien syntes Calcatta marmorn mycket, det är en marmor med mycket kraftigare och tydligare ådringar. Det är en dyrare och mer exklusiv marmor än Carrara. 

Det som kommer stort är också klinker som liknar marmor, både Carrara och Calcatta. Varför skulle man då vilja ha en "kopia", jo priset är mycket lägre och du behöver dessutom inte behandla stenen. Den är också helt okänslig för fläckar och lätt att hålla ren. Kopiorna idag är så bra så att man knappt ser skillnaden. Kakelspecialisten kommer att visa en helt ny serie marmorliknande klinker som finns i både matt och polerat utförande. Den är vädligt fin kan jag lova.

carrara marmor

av gunilla


Stora marmorplattorna?

Hej! När kommer man kunna se de kakelplattorna ni nämner, som ska vara väldigt lika vanligt marmor=)?

När kommer kopiorna?

Hej, Jag har samma fråga, dvs när kommer dessa "kopior" som du nämner? Tack på förhand! Mvh, Anna

Värt att fråga??!?

Verkar inte vara större idé att kommentera här då varken Dal eller Anna fått svar på sina frågor men jag testar ändå, för visst brukar man säga tredje gången gillt. När kommer marmorkopiorna? Vilka storlekar kommer de att finnas i? Och slutligen vad heter plattan som använts till golvet på blid nr 2

Riktig Carrara

Varför köpa marmorkopia? Jag köpte äkta Carrara billigare än kopiorna på Stonefactory.se. Sjukt nöjd med mina plattor.