Badrumsmöbler

Här hittar du massor med inspiration kring badrumsmöbler till ditt nya badrum. Bläddra igenom bilderna för att hitta det som passar just din stil. Några av de varumärken du hittar på Kakelspecialisten är Svedbergs, Ballingslöv, Vedum, Dansani, INR, Alterna, Villeroy & Boch & Duravit.

 • Badrumsmöbler

  Serie SiD från Svedbergs

  Särskiljande. Utan att kännas främmande. Anpassningsbar. Utan att tappa sin identitet. Svedbergs badrumsserie SiD ger tankar svängrum. Sätter idéer i rörelse. Inget är längre givet. Allt är unikt. Eller precis som vanligt. Du bestämmer.

  > Läs mer om SiD

 • Badrumsmöbler

  Simple från Ballingslöv

  Serien Simple från Ballingslöv gör det enkelt för dig som ska investera i en ny badrumsinredning. Valen är få, men du kan känna dig lugn med att du får en prisvänlig möbel av högkvalitet och en design som är stram och enkel, vilket gör att den passar i alla sorters miljöer. Simple finns i kulörerna vit och mörkgrå och de utföranden du kan välja mellan är med lucka och hylla eller med låda. Kommoden är lätt att placera även i de mindre badrummen då det grundaste djupet på kommoden endast mäter 343 mm.

  > Läs mer om Simple

 • Badrumsmöbler

  Serie Calidris från Dansani

  Design, som anpassar sig efter dina behov. Med Calidris får du en exklusiv möbelserie för alla rum oavsett storlek och form. En nyhet är att du kan få din badrumsmöbel i exakt den kulör du vill ha.

  > Läs mer om Calidris

 • Badrumsmöbler

  Serie Mezzo från Vedum

  Mezzo står för både personlig design och funktionell användbarhet. När Jesper Ståhl formgav serien för Vedum började han med de små formaten och arbetade sig uppåt, vilket gjort att symmetrin och linjerna håller ihop på ett fint sätt. Tvättställen är generösa men ändå lättplacerade, eftersom de är lite grundare än vanligt. Komplettera med luckan Line med snedfrästa spår för att skapa ett dynamiskt uttryck.
   
 • Badrumsmöbler

  Serien Flow från Vedum

  Badrumsserien Flow är designad för Vedum av Jesper Ståhl. Det är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner. Du kan välja tvättställ i det stenliknande materialet Top Solid eller porslin. Oavsett vilket är Flow en serie för dig som sätter värde på genomtänkta inredningsdetaljer och personlig design.

  > Läs mer om Flow

 • Badrumsmöbler

  Serien Stil från Svedbergs

  Stil från Svedbergs är en klassisk och tidlös möbelserie, som du kan bygga hur du vill. Valfriheten gör det dessutom enkelt att hitta en kombination som passar varje badrum. Tvättställens karakteristiska uttryck med stänkskydd, träinredning i lådor och  de noggrant utvalda handtagen förstärker kvalitetskänslan.

  > Läs mer om Stil

 • Badrumsmöbler

  Serie Sekel från DuoBad

  Från början var Sekel tänkt som en romantisk serie. En kombination av mycket hög kvalitet och känsla av beständig lyx genom ett antal årtionden. Ambitionen finns kvar, men har utvecklats vidare. Den är fortfarande en ögonfägring. DuoBad tummar heller inte på bästa möjliga kvalitet. Men den har med åren också fått nya dimensioner. Alla är individuella och en stark bidragande orsak till varför man just väljer Sekel.
   
 • Badrumsmöbler

  Serie Modula från Temal

  Modula-serien är en prisbelönt retro-möbel designad av den finske formgivaren Antti Nurmesniemi, och framtagen för att fira Temals snart 100-åriga historia. I Modula-serien möter Antti Nurmesniemis retro-tvättställ 2010-talets lätthet. Den svarta rörstommen bär tvättstället och låter den lysa som en blomma. Lätta hyllstrukturer kompletterar helheten och håller helheten fräsch och modern - retromodern. Nurmesniemi var en förespråkare för funktionalitet och Modulas design följer människans naturliga tvättposition, som är ellipsformad och uppkommer när vi för händerna under blandaren och tvättar ansiktet.

  > Läs mer om Modula

> Tillbaka ett steg> Ställ en fråga

Stäng

Close