Våra åtgärder för att minska smittspridning

Våra åtgärder för att minska smittspridning

Kakelspecialisten vidtar åtgärder internt för att hjälpa till och minska smittspridningen. Du som kund ska känna dig trygg och säker att besöka oss. Vill du inte besöka vår butik just nu så finns vi tillgängliga i flera andra kanaler. Ta hand om dig och dina kära!

Folkhälsomyndigheten uppmanar alla i samhället att aktivt bidra till att minimera smittspridning av det s.k. Corona-viruset. Kakelspecialisten med personal stöder det till fullo i vårt fortsatta i övrigt normalt dagliga arbete. Det gör vi genom att tydligt kommunicera till vår personal vad som gäller när det avser egen sjukdom, handhygien, handslag osv.

I denna kontext och av omtänksamhet för såväl dig som kund som våra medarbetare hanterar vi våra kontakter och möten enligt nedan.

  • Om du som kund  har feber, symptom på förkylning med hosta, halsont eller snuva vänta med att besöka oss .

  • Personal som har förkylnignssymptom även mycket lindriga arbetar inte utan ombeds stanna hemma tills de är symptomfria plus 2 dagar extra.

  • I möten & samtal med dig som kund i butiken respekterar vi ett visst fysiskt avstånd.

  • I det dagliga arbetet undviker vi både internt och externt handslag och omfamning.

  • Vi har utökat städningen i lokalerna.

  • Vill du inte besöka vår butik så finns vi tillgängliga via telefon, chatt, mail, webshop, sociala medier. Vi har goda möjligheter för utkörning av material.

  • I våra butikslokaler erbjuder vi dig som kund bra möjligheter till god handhygien, det finns tvål och handsprit för dig att använda.

  • Vi bjuder inte på kakor och bullar eller liknande i butiken. I proffscentret har vi ställt in den dagliga frukosten och även alla kurser och aktiviteter tillsvidare.

Har du frågor eller vill komma i kontakt med oss på Kakelspecialisten

Telefon: 08-686 93 60
Mail: 
butik@kakelspecialisten.se
Chatt: 
www.kakelspecialisten.se
Instagram: 
@kakelspecialisten

Webshop: webshop.kakelspecialisten.se


Close