Snart börjar utelivet!

Snart börjar utelivet!

De flesta kan nog hålla med om att sitta på altanen eller i trädgården och avnjuta en middag direkt från grillen, eller dricka kaffe på balkongen är någonting vi längtat efter denna långa och mörka vinter. Vi på kakelspecialisten har ett brett sortiment av utomhusklinker för att skapa en modern inredningsstil även utomhus!

 

Så fort de första vår solstrålarna tittar fram så flyttar vi ut och vi vill numera ha det lika genomtänkt utomhus som vi har det inomhus. 

Tanken bakom Kakelspecialistens utomhusklinker är att skapa en modern känsla samt att designa inredningsstilen som vi har inomhus även ute - både i trädgården, altanen eller på balkongen! 

Vi har ett urval av  utomhusklinker med olika materialkänslor så som trä,betong, rustik och sten för att matcha din stil! Utomhusklinkern är inte bara lätt att rengöra, den är även slittålig och får inga repor samt tål alla väder. 

 

Lördagen den 24:e mars öppnar vi upp för vår helt nya utomhusavdelning i butiken i Årsta. Där hittar du ett helt nytt sortiment med fokus på klinkern som finns i en mängd olika färger, mönster och stilar. 

Ett urval i vårt uthomhussortimentet

Duostone 
Duostone är en designad utomhusklinker med vackra mönster för altanen, terassen och den moderna trädgården. Plattan finns som basplatta men även med ett vackert grafiskt mönster. 

  • Lätta plattor 
  • 4 cm tjocka 
  • Lätta att lägga, läggs i sand
  • Lättskötta, ingen högtryckstvätt behövs
  • Färgbeständiga
  • Slitstarka och fläcktåliga, får inga repor
  • Frosttåliga 

För en träkänsla: 
Larix: Larix är en tålig klinker som ser verklighetstroget ut och ger en värmande träkänsla. Plattan är inspirerad av lärkträ och passar både inom-och utomhus. 

 

För en stenkänsla: 
Walks: 
Serien karaktiseras av en strukturerad yta och ett stenliknande utseende. Passar perfekt både inom-och utomhus. 

Valmalenco: Valmalenco är en exklusiv kantsågad klinkerserie av torrpressad och oglaserad granitkeramik med ett narurlikt utseende. Plattorna är frostbeständiga och passar både inom-och utomhus. 

 

För en rustikkänsla:
Riabata: Riabata har inspirerats av traditionell terracotta men med en modern touch. Plattan har ett rustikt utseende med och finns som basplatta och med mönstermix. Riabata är en oglaserad granitkeramik och behöver ingen behandling.

 

För en betongkänsla: 
La Roche: En utomhusklinker som du lägger på fötter. Plattan har ett rustikt utseende och finns i två olika storlekar.

Industrial: Utomhusklinker med en betongkänsla som enkelt monteras med justerbara fötter på din altan, terass, balkong m.m. Ett vackert golv som du lätt plockar med dig om du skulle flytta. 

Blocks: Utomhusklinkern Blocks har ett vackert betongutseende. Plattan är 2 cm och läggs på fötter.

 

Du kan läsa mer här:  http://www.utomhusklinker.se/

 

Välkommen in till butiken för mer inspiration!