Vid pennan
Gunilla Eriksson
E-post
RSS - Kakelspecialisten Blogg - Kakel & Bad

Kampanj på Svedbergs

2010-07-26

Kampanj på Svedbergs

Just nu har vi kampanj på lite badrumsmöbler från Svedbergs, passar perfekt i det lilla badrummet. Kanske till sommarstugan? Kampanjen håller på till och med 15 augusti.

/Gunilla Eriksson

Blommönstrad klinker

2010-07-14

Blommönstrad klinker

På vår startsida visas golvklinkern KA men det är svårt att se hur fint blommönster det är i plattan på den lilla bilden. Här är den i alla fall i större format.

Vet att det är dåligt med uppdaterinar på bloggen just nu men det är semestertider och tokvarmt, så jag hoppas ni har överseende med det!

/Gunilla Eriksson

Mosaik som ett broderi

2010-07-06

Mosaik som ett broderi

Den här mosaiken från Sicis tycker jag påminner om ett gammaldags broderi. Perfekt i sommarstugan tillsammans med gamla ting och mormorskänsla i inredningen. Mosaiken heter Paros blue och ingår i Mediterrania collection.

Kontakta vår projektavdelning för pris. Bild från Sicis.

/Gunilla Eriksson

Vit blandare

2010-07-01

Vit blandare

Hans Grohe har lanserat en ny serie som heter Pura Vida och innehåller tvättställsblandare, handdusch, stafetthanddusch och huvuddusch. Det ovanliga är att den är vit, vilket tillverkaren tycker förmedlar en känsla av renhet och fräschet. Jag kan hålla med och jag gillar även den stilrena designen. Inte oväntat har serien redan vunnit en massa designpriser.

Bild från Hans Grohe

Hans Grohe

/Gunilla Eriksson

Mer om mig