Pool & simanläggningar

 Kakelspecialisten erbjuder marknadens bredaste sortiment av keramiska plattor och mosaik lämpade för användning i och kring pooler. Anläggning kan vara allt från strörre sim- och tävlingsanläggningar, äventyrsbad till pool i hemmamiljö, både renovering och nyproduktion. Vidare erbjuder Kakelspecialisten lämpliga systemlösningar och särskilda designlösningar för bad- och spa-anläggningar. Kakelspecialisten har lång erfarenhet av projekt av detta slag och har också många projektreferenser. Det handlar om leverans till allt från publika simanläggningar som Sundbybergs simhall, till konceptlösning för SATS gym, leverans till både Tele2 och Friends arenan men även till många privata pooler.

När det gäller den här typen av projekt är det två avdelningar på Kakelspecialisten som du kommer att ha kontakt med. Det är Kakelspecialisten Projekt som är företagets avdelning för arkitekter och beställare, här får du hjälp med val av lämpligt kakel, klinker och mosaik för ditt projekt. 


ppol

Kakelspecialistens Teknikavdelning och Tekniksupport hjälper dig med frågor rörande den mer tekniska delen av projektet som val av system- och tätskiktslösningar och underlagsprodukter. 

Exempel på det kan vara framtagande av bygghandlingar, arbetsbeskrivningar, detaljritningar, utbildning, framtagande av monterings- och produktanvisningar, arbetsplatssupport, materialdemonstrationer och diverse provningar av material och system hos provningsinstitut.

Kontaktuppgifter till Tekniksupporten hittar du till höger.

Broschyr POOL (pdf)
Broschyr Sopro lösningar för Pool, bassäng och badanläggningar (pdf)

Urval av poolreferenser i Sverige som Kakelspecialisten levererat till

Sundbybergs simhall
Kronobergsbadet
Nacka rehab
Nynäs havsbad
Tyresö Aquarena
Rönneberga kursgård
Företagspool IF Metall
Flertalet privata pooler
Järfälla simhall
Sigtuna Badhus
Åkeshov simhall
Yasuragi
Farsta simhall
Munktellbadet 
Sturebadet
Skogshöjd Spa
Centralbadet
Hjortenbergsbadet

Visa plattor +

Close