Projektservice

Det här kan vi hjälpa till med!

Vi vet hur viktigt det är att du snabbt kommer fram till en bra lösning på ditt projekt. Vi på Kakelspecialisten Projekt har en ambition att ge dig all den service, information och inspiration du behöver, både av teknisk och av estetisk karaktär. Vår förhoppning är att du ska bli bra rustad i ditt jobb där val av kakel, klinker och mosaik ingår.

KAKELBIBLIOTEK OCH PROVER TILL DITT KONTOR
Behöver du nya eller kompletterande prover, mappar eller annat till ditt bibliotek på kontoret? Titta gärna igenom vårt sortiment och beställ prover och mappar på hemsidan, i projektutställningen eller genom att ringa oss. Vi kommer gärna ut till kontoret och går igenom ert kakelbibliotek och plockar bort det ni inte använder, vi eftersträvar att återanvända alla prover med tanke på miljön.

Beställ prover här på hemsidan under Projektsortiment 

HJÄLP MED VAL AV KULÖR, YTA OCH KVALITET
Vi på Kakelspecialisten Projekt har lång och bred erfarenhet av det material vi säljer. Om du behöver förslag på passande kakel, klinker, mosaik till ditt projekt så kontakta oss så plockar vi fram lämpliga serier för dig att botanisera bland. Eller så är du intresserad av en viss kulör och då plockar vi fram vad vi har att erbjuda just specifikt i den kulören. Vi kommer gärna ut på kontoret och uppdaterar och inspirerar er kring kakel, klinker och mosaik. Vi har marknadens bredaste projektsortiment!

projektservice

BESÖK AV OSS?
Har du inte tid eller möjlighet att komma förbi oss på Medborgarplatsen så kommer vi gärna till dig istället. Det kan handla om allt från att lämna prover, presentera nyheter, ge förslag på lämpligt material till ett projekt eller hålla en kort presentation om möjligheter och lösningar. Det gäller till alla tänkbara typer av projekt till vilka kakel och klinker kan vara aktuellt.

Vi tar gärna med fika eller lunch!

Kontakta Tomas Eriksson 08-686 93 01 eller tomas.eriksson@kakelspecialisten.se 

HJÄLP MED TEKNISKA FRÅGOR
Kontakta Kakelspecialistens tekniksupport om du behöver svar på specifika eller allmänna frågor kring tekniken kring kakel, klinker, mosaik och systemlösningar. Det kan t ex. handla om fasad, pool, taktila lösningar, stegljudsdämpning och golv med tung belastning.

Du når tekniksupporten på 08-686 93 77 (telefontid vardagar 06.30-00.00 och helger 09.00-21.00) eller teknik@kakelspecialisten.se  

HITTA NYA LÖSNINGAR, BLI INSPIRERAD OCH UPPDATERAD
Vår ambition är att du hos oss på Medborgarplatsen ska kunna hitta helt nya och kanske oväntade lösningar på dina projekt. Att du alltid ska bli inspirerad och uppdaterad vad som händer just nu inom kakel, klinker och mosaik. Vill du få en inbjudan till våra events skicka ett mail till event@kakelspecialisten.se 

Välkommen till Kakelspecialistens projektutställning på Medborgarplatsen 25 Sthlm

Visa plattor +

Close