Kakelspecialisten Projekt

Projektutställning för arkitekter

Kakelspecialisten är en av Sveriges mest aktiva leverantörer av kakel, klinker & mosaik till såväl större som mindre byggnadsprojekt. Kakelspecialisten Projekt är vår avdelning för marknadsföring och service till arkitekter, inredare, konstruktörer, fastighetsägare, entreprenörer samt byggherrar.

Du finner oss och våra produkter i vår 700 m² stora utställning på Medborgarplatsen 25 på Södermalm i Stockholm. Utställningen är unik och bland de största i sitt slag i Europa. Här finner du marknadens i särklass bredaste sortiment av byggkeramiska plattor för alla tänkbara projekt. Samtliga kakel-, klinker- och mosaikplattor Kakelspecialisten marknadsför, täcker in alla tänkbara typer av projekt och från de mest erkända och innovativa tillverkarna i världen.

Kakelspecialisten är ett kunskapsföretag. Vi på Kakelspecialisten Projekt besitter bred och djup kunskap kring kakel och klinker samt dess tillhörande systemlösningar och produkter. Detta kombinerar vi med trevligt bemötande och stort fokus på hög servicenivå.

seminarie kakelspecialisten

Förutom att vara en utställning och workshop med vackra plattor är det också en aktiv mötesplats för alla som yrkesmässigt arbetar med kakel och inredning. Du är mer än välkommen att använda våra lokaler för möten, att umgås i en inspirerande miljö eller bara slinka in för en kopp kaffe med oss. Det centrala läget gör att lokalen ständigt sjuder av liv och rörelse.

Visa plattor +

Close